Custom image

jobba

Är du som vi, fast på annat sätt?

När vi letar efter nya konsulter söker vi dig som kommer till vårt team med expertis och erfarenheter som stärker oss som grupp.

För att trivas hos oss tror vi att du är en etablerad managementkonsult som vill arbeta under fria former tillsammans med likasinnade. Du kanske sitter på ett stabilt konsultföretag men du längtar efter större frihet, bättre utväxling på dina affärer och ett inspirerande klimat.

Eller har du, som flera av våra konsulter, provat på att driva egen konsultverksamhet men har börjat sakna det större sammanhanget, att arbeta tillsammans med inspirerande kollegor och kunna ta dig an större uppdrag. Du uppskattar en professionell miljö och alla de andra fördelar som kommer med att tillhöra ett etablerat och välrenommerat konsultföretag.

Fria och ansvarsfulla partners

InterPares ägs sedan starten av i verksamheten aktiva konsulter. Vår interna struktur är tydlig och anslutningsmodellen transparent. Alla konsulter börjar som prepartner. Efter att vi har haft tid och möjlighet att känna av hur vi fungerar tillsammans kan du sedan bli partner.

Vårt arbetssätt bygger på att vi har förtroende för varandras kompetens och trivs ihop. Det leder till att vi gärna samarbetar i olika uppdrag. Men du är själv ansvarig för din egen framgång och den frihet som vår modell ger dig.

Hör av dig så berättar vi mer

Agneta Jakobsson
Telefon: 08791 20 47
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.